Peak Games yeniden Voxxed Days Istanbul Platinum Sponsoru

Peak Games Voxxed Days Istanbul yazılım konferansında bu sene de Platinum Sponsor olarak yerini alacak. Voxxed Days Istanbul 2016, 7 Mayıs Cumartesi günü, İstanbul Dedeman Hotel’de gerçekleşecek.

PeakGames_Logo

Türkiyenin en önemli teknoloji firmalarından olan Peak Games sahip olduğu ivmeyle sadece bölgesinde değil global ölçekte de hızla büyümektedir.

2010 Ekim’inde kurulan Peak Games, aylık 30 milyon aktif kullanıcısıyla, dünyanın en büyük online ve mobil oyun şirketleri arasında gösterilmektedir.

Voxxed Days Istanbul 2016 için kayıt ve konuşmacı çağrısı açılmış durumda, sizi ve ekibinizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Voxxed Days Istanbul kofenransının sizlere değer katacağına inanıyoruz.

  • Kayıt olmak istiyorum

Voxxed Istanbul voxxed.istanbul sayfasını takip ederek, 25 Aralık’a kadar geçerli Super Saver biletlerinden edinebilirsiniz.

  • Konuşmacı olmak istiyorum

CFP Call for Proposals sayfamızı takip ederek, konuşma önerinizi iletebilirsiniz. Voxxed takımı konuşmanızı değerlendirerek sizinle iletişim kuracaktır.

  • Sponsor olmak istiyorum

Bir şirketin kültürünü onun paylaşım kültürü belirler. Voxxed Days Istanbul 2016 konferansına sponsor olarak değer katan bu etkinliğe destek olabilirsiniz. Sponsorluk paketleri hakkında bilgi almak için bilgi@kodcu.com adresinden bize yazabilirsiniz.

 

voxxed-istanbul-white

Görüşmek üzere

Voxxed Istanbul Takımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir