Voxxed Days Istanbul 2016 Serüveni Başlıyor

Voxxed Days Istanbul 2015’i geçen sene düzenledik. Topladığımız geri bildirimlere bakınca katılım gösteren yazılım geliştiricilerin mutlu olarak ayrıldığı güzel bir etkinlik gerçekleştirdiğimiz düşüncesindeyim.

Aşağıda geçen sene etkinlik sonrası topladığımız geri bildirimlere göre üç kategoride “Etkinlik”, “Mekan” ve “İkram” yönünden değerlendirmeleri görmektesiniz.

 

voxxed-istanbul-2015-stats

Geri bildirimlere göre etkinlik katılımcıları % 91.5 oranında 2016’da tekrar katılmak istediklerini belirttiler.

voxxed-istanbul-1-1

Avrupa ve Amerika kıtasında yoğunluklu bir çok profesyonel yazılım konferansı düzenleniyor. JavaOne, Devoxx/Voxxed, JaxConf ve GeeCon bunlardan ilk aklıma gelenler. Tabi ki, firma veya ürün odaklı yapılan konferanslar da var, mesela: SpringConf, TwitterFlight, EclipseConf, EmberConf, Dockercon vb.

Bu konferanslarda dünyanın her yanından konuşmacılar ve katılımcılar bir araya geliyor. Teknoloji firmaları ise gerek etkinlik sponsoru olarak gerekse çalışanlarına etkinlik bütçesi açarak bu tip organizasyonlara destek oluyor.

Voxxed serüvenine “Neden Istanbul’da bir Devoxx yapmıyoruz?” düşüncesiyle başladık ve elimizi taşın altına koyduk.

Bu sene 7 Mayıs tarihinde, Istanbul’da Voxxed Days Istanbul 2016‘yı organize edeceğiz. Yazılım geliştiricileri ve tüm yazılım sektörünü kendi etkinliklerini desteklemeye davet ediyorum.

 

voxxed-istanbul-white

Değer katmak dileğiyle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir