İstanbul Java Günü 2011 ‘in Ardından

İstanbul Java Günü 2011 büyük bir ilgiyle karşılandı. Kısa zaman önce hazırlıklarına başladığımız bu etkinlik sürecinde bize yardımlarını esergemeyen Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım ve Bilişim Kulübüne teşekkürlerimizi bir kez daha buradan gönderiyoruz.

Etkinliğe ilgi büyüktü. Salon neredeyse doluydu diyebilirim.

 

 

Patrick Curran salona ilk geldiğinde ve salonun doluluk oranından etkinlendiğini saklamadı. Konuşma JCP’in (Java community process’in) genel yapısı ve prensiplerden bahsedildi.  Patrick Curran’ın konuşması en sonda olmasına rağmen dinlemeye gelenlerin sayısı epey fazlaydı.

 

Fuad Malikov

Sevgili Fuad Malikov Hazelcast ve dağıtık programlamanın detaylarından bahsederken.

Altuğ Bilgin Altıntaş yazılım kalitesini arttırmanın yollarını açıklarken :) Sanırım gösterdiğim araçlar ve yaklaşımlar herkesin işine yarar.

Aralarda kalabalıktan dolayı çay ve kahve almakta zorlanıldı.

Oracle Türkiye’den Gökhan Göngör genel ürünler ve yaklaşımlar konusundan kısa bir konuşma yaptı.

Çağatay Çivici’nin primefaces hakkında ki sunumuna başlarken.

 

Talip Öztürk ilk konuşmacıydı; Sağlam Javacı bunları bilir sunumu çok dikkat çekici noktalara vurgu yaptı. Özellikle ilerleyen yaşlarda kod yazılır mı soruna verdiği cevaba bende katılıyorum. Cevap elbette yazılır :)

Tüm konuşmacalara ve emeğe geçen herkese tekrardan çok teşekkürler.Umarız bu tür etkinliklerin sayısı artarak devam eder.

Görüşmek üzere.

http://kodcu.com/2011/09/istanbul-java-gunu-2011-in-ardindan/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir